Értékesítési tanácsadó- és tréner árak

A felsorolt szolgáltatások jellemzően konzultáció és workshop formában valósulnak meg, ahol a Te szakmai és piaci ismereteddel dolgozunk, amelyhez hozzáteszem az 20 éves B2B értékesítési és üzletfejlesztési tapasztalatomat. Tanácsokat és javaslatokat fogalmazok meg, melynek alkalmazásával az eladásaid hatékonyságát növelheted.

Az új értékesítési rendszered felépítésére a következő szolgáltatáscsomagokat ajánlom a figyelmedbe:

1. Sales auditálás és tanácsadás

Az értékesítést támogató eszközök vizsgálata és javaslattétel az új értékesítési rendszer felépítésének irányára. Közösen átnézzük, hogyan zajlik az eladás folyamata, mi a célcsoportod és a célpiacod állapota, kik erősítik a pozíciód, és milyen versenytársak öveznek. Amennyiben egy termék piaci bevezetése a feladat, akkor az előkészítés ide vonatkozó lépéseit vizsgálom.
A szolgáltatás díja: 350.000 Ft-tól.

Miért foglalkozzunk ezzel? Hogy meggyőződj arról, hogy egy sales tréninggel vagy az értékesítési rendszered fejlesztésével tudod a maximumot kihozni a cégedből.

2. Value Based Selling eladástechnika alapjai

A B2B Sales-Flow értékesítési rendszer első eleme, az érték alapú eladástechnika alapjainak elkészítése. A legrövidebb út a megrendelések és új ügyfelek eléréséhez. Megalkotjuk az ideális vevő karaktert, a hozzá tartozó egyedi eladási tényezőket, és elkészítjük a Sales Pitch-et, amely az eladási folyamat minden pontján (hideghívás, ajánlat készítése, tárgyalás) stabilan fogja hozni az eredményeket. A szolgáltatás díja: 450.000 Ft-tól.

Kinek ajánlom? Azoknak a vállalatoknak, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének új vevőket találni. Magas árazva, jó üzleteket akarnak kötni.

Ha kíváncsi vagy a szolgáltatás részleteire, lépj velem kapcsolatba.

1+2. Sales Audit és Value Based Selling eladástechnika csomagban, 1 hónapon belüli eredmények

Az értékesítést támogató eszközök vizsgálata és hiányzó elemek gyors javítása. A két csomagot magába foglaló szolgáltatás célja, hogy 1 hónapon belül már elmozdulás legyen tapasztalható az eladási számokban, növekedés induljon be a vállalatnál. Ez a fejlesztési csomagok közül a legnépszerűbb, mert átláthatóan és hatékonyan növeli meg a mutatókat.
A szolgáltatás csomagára: 590.000 Ft

3. BizDev & Vision – Üzletfejlesztés és vízió

Egy új üzleti vízió meghatározása, amely hozzájárul az alkalmazottak és a vevők elköteleződéséhez a termék és a vállalat mellett. Ez egy minőségi változás, amely a jelentős árbevétel növekedéshez és kiemelkedő, azaz “álom” projektekhez vezet. Az üzletfejlesztésben pedig a csúcshoz vezető út kijelölése a feladatunk, a célpiac megkeresésén és konkrét üzleti lépések meghatározásán keresztül. Ez a fejlesztés segítheti egy új termék piaci bevezetését is.
A szolgáltatás díja: 550.000 Ft-tól.

Mikor érdemes ezzel foglalkoznod? Ebbe az irányba akkor érdemes elindulnod, ha jelentősen szeretnéd növelni a céged értékesítési eredményeit. Ha kíváncsi vagy, milyen csúcsokat lehet elérni, ajánlom olvass bele az egyik kiemelt projektembe.

4. Mentorálás, konzultálás

A 20 éves értékesítési és üzletfejlesztési tapasztalatommal választ és ötleteket javaslok a felmerülő kérdésekre. Az új értékesítési rendszer felépítését követően további személyes támogatást biztosítok. A rendszeres konzultáció célja a szakmai és problémamegoldó képességei gyorsabban fejlesztése, ezáltal a vállalat teljesítményének növelése.
A szolgáltatás díja: 24.000 Ft / óra

Akikkel szívesen dolgozom együtt:

  • Értékesítőkkel, akik többet szeretnének kihozni magukból
  • Cégvezetőkkel, akik jelentősen kívánják növelni az árbevételüket
  • Fejlesztési projektvezetőkkel, akik a vevői szemléletet és a piacképességet akarják elérni

5. Kiemelt sales manager, tárgyalási támogatás

Egyedi üzletfejlesztési és értékesítési feladatok esetén, amennyiben a kapacitásom lehetőséget ad rá, biztosítom a saját értékesítői munkám a kiemelt ügyfélkapcsolatok kezelésében, és a tárgyalások során.

Keress bátran!

Minden munkámról KATA-s számlát adok. A covid idején a legtöbb konzultációt online formában valósítjuk meg, mindannyiunk biztonsága érdekében.