Értékesítési tanácsadó- és tréner árak

A felsorolt szolgáltatások jellemzően konzultáció és workshop formában valósulnak meg, ahol a Te szakmai és piaci ismereteddel dolgozunk, amelyhez hozzáteszem az 20 éves B2B értékesítési és üzletfejlesztési tapasztalatomat. Tanácsokat és javaslatokat fogalmazok meg, melynek alkalmazásával az eladásaid hatékonyságát növelheted.

Az új értékesítési rendszered felépítésére a következő szolgáltatáscsomagokat ajánlom a figyelmedbe:

1. Sales audit és fejlesztési tanácsadás

Ez az üzleti tanácsadás első lépése, amikor az értékesítést támogató eszközöket vizsgálom és javaslatot teszek az értékesítési rendszer fejlesztésének irányára. Közösen átnézzük, hogyan zajlik az eladás folyamata, mi a célcsoportod és a célpiacod állapota, milyen tényezők erősítik a pozíciód, és hol veszik el az üzletkötések hatékonysága. Amennyiben egy termék piaci bevezetése a feladat, akkor az előkészítés ide vonatkozó lépéseit vizsgálom.
A szolgáltatás díja: 550.000 Ft + Áfától

Az audit eredménye:

 • Egy átfogó kép készül az értékesítés helyzetéről
 • Előkerülnek a rejtett tényezők is, a sales démonok
 • Sales szinergiákat találok, amit gyorsan ki tudsz használni
 • Megjelölöm a fejlesztendő területeket
 • Javaslatot teszek az árbevétel növelésre

Miért foglalkozzunk ezzel? Mert minden vállalatban van rejtett tartalék, amelyet egy kisebb átalakítással, szemléletváltással aktiválni lehet. Használd ki először a cégedben és az alkalmazottaidban rejlő lehetőséget, és célzottan költs a fejlesztésre. Olvass többet a sales audit folyamatáról, vagy lépj velem kapcsolatban a részletekért.

Referenciákra vagy kíváncsi? Az Ariston Thermo Hungária mint 8 milliárdos árbevételű vállalat ismerősen hangzik?

 

2. Sales Pitch, út a gyorsabb üzletkötésekhez

A Sales-Flow értékesítési rendszer első eleme, az érték alapú eladástechnika alapjainak elkészítése. A legrövidebb út a megrendelések és új ügyfelek eléréséhez. Megalkotjuk az ideális vevő karaktert, a hozzá tartozó egyedi eladási tényezőket, és elkészítjük a Sales Pitch-et, amely az eladási folyamat minden pontján (hideghívás, ajánlat készítése, tárgyalás) stabilan fogja hozni az eredményeket.

Miért vásárolod meg? Mert végre a vevő szempontjai kerülnek az üzletkötések fókuszába, nem méreteket és funkciókat fogsz az ajánlatban elküldözgetni, hanem valós hasznosságot!

Az eredmény:

 • A saját vevőkaraktereid megjelennek előtted
 • Célzottan fogsz tudni kommunikálni
 • Magasabb áron tudsz eladni
 • Elkészül a saját Sales kézikönyved

Kinek ajánlom? Azoknak a vállalatoknak, akik egyszerűbben szeretnének üzletet kötni. Az állandó kedvezmények és alkudozások helyett valódi értéket akarnak ráakasztani a termékükre, hogy a partnerek sorban álljanak a termékért.

 

3. BizDev – Üzletfejlesztés, a tartós növekedés beindítása

Egy partiképes üzleti vízió meghatározása hozzájárul az alkalmazottak és a vevők elköteleződéséhez a termék és a vállalat mellett. Ha tudatosan kommunikáljunk az ügyfelek felé az értékeinket az eladás minden lépésénél, akkor két dolog változik:

 • Gyorsabban fogunk üzletet kötni
 • Nem fárasztjuk magunkat olyan ügyfelekkel, akik csak hitegetnek

Ez nem képlékeny szociális misszió és vízió, ez pontosan az előttünk álló együttműködés leírása, ami a partner érdeklődését felkelti, elkezd vágyódni a termékünk iránt.

Mindeközben vizsgáljuk azt is, hogy milyen ügyfelek jelentik számunkra a minőségi változást, amely a jelentős árbevétel növekedéshez és kiemelkedő, azaz “álom” projektekhez vezetnek. Jól hangzik ugye? Az üzletfejlesztésben a csúcshoz vezető út kijelölése a feladatunk, a célpiac megkeresésén és konkrét üzleti lépések meghatározásán keresztül.

Mikor érdemes ezzel foglalkoznod? Ebbe az irányba akkor érdemes elindulnod, ha jelentősen szeretnéd növelni a céged értékesítési eredményeit. Ha kíváncsi vagy, milyen csúcsokat lehet elérni, ajánlom olvass bele az egyik kiemelt projektembe.

 

4. Sales Process, a legjobb ajánlatom elkészítése

Amikor a keresztapához hasonlóan egy olyan ajánlatot akarsz adni, amit senki nem fog visszautasítani – minden értékesítő ezt akarja elkészíteni.  A Sales Funnel, azaz értékesítési tölcsér lesz az az átlátható új rendszer, ami meghatározza az üzletkötési lépéseidet. Innentől kezdve mindenkinek egyértelmű lesz, hogy ez új érdeklődő milyen beavatkozást követően válik állandó vevővé. És minden lehetőséget a lehető leggyorsabban pénzre fogunk váltani.

Mit nyersz ezáltal?

 • Bármikor be tudsz ültetni egy új értékesítőt a rendszerbe, pár napon belül elkezd eladni
 • Nem fognak elveszni drága pénzért vásárolt leadek
 • Megalkotjuk a legjobb ajánlatodat, amely tiszta hasznosságot fog jelenteni az ügyfelednek, nem pedig kedvezményeket és alkukat.

Talán nem véletlenül ez a szolgáltatás az egyik legnépszerűbb.

Üzenj vagy hívj a további részletekért!

 

5. Mentorálás, konzultálás

A 20 éves értékesítési és üzletfejlesztési tapasztalatommal választ és ötleteket javaslok a felmerülő kérdésekre. Az új értékesítési rendszer felépítését követően további személyes támogatást biztosítok. A rendszeres konzultáció célja a szakmai és problémamegoldó képességei gyorsabban fejlesztése, ezáltal a vállalat teljesítményének növelése.
Online egyéni óradíj: 24.000 Ft + Áfa (megkezdett órával számolva)
Online csoportos/ személyes egyéni óradíj: 36.000 Ft + Áfa
(megkezdett órával számolva)

Gondolkodjunk együtt az ügyfeled fejével, és találjunk minél több megrendelést!