Kapcsolat

Az értékesítési tanácsadásom egyedileg, a vállalkozásod igénye szerint áll össze, mert nincs két egyforma megoldás. A közel 20 éves tapasztalatom pedig állandó tartozék. Tudom, milyen felhívni egy nap 20 ügyfelet, vagy gyöngyöző homlokkal leülni egy sorsdöntő tárgyalásra és milyen érzés elnyerni egy kimagasló projektet.

Pályafutásom során fejlesztettem üzletágat automatizálási területen és a design termékek különleges piacán, foglalkoztam banktechnikával és adtam el papírárut is. Nyertem tendereket állami pályázatokon és kötöttem üzletet nemzetközi piacon. Az aktuális kihívásom (azaz munkahelyem) számomra az eddig ismeretlen orvostechnikai területen egy új üzletág felépítése.

Tanulmányaimból kiemelem a közgazdász- és szervezeti mediátor diplomám, coaching és tréneri ismereteimet. A legtöbbet mégis azoktól a nemzetközi sikereket elérő értékesítőktől tanultam, akik tudják hogyan lehet felépíteni egy együttműködést az UCB, a Wizzair, a Volkswagen vagy a Pfizer szintű vállalatokkal.

Homolka Balázs
B2B sales vezető és tréner

Email: balazs@salestanacsado.hu
Tel: +36203812911
Megtekintheted pályafutásomat a Linkedin oldalán.

Jelenleg főállásban dolgozom a Mediconturnál, ahol a színtévesztő emberek életét igyekszem gazdagabbá tenni: a COLORON színlátó szemüvegek üzletágát építem, ezáltal korlátozott időm áll rendelkezésre a tanácsadásokra.

Idén ősszel ismét elindul a LABA sales technikák kurzusom, ahol az értékesítés tudományának a legjavát mutatom be; sok visszajelzés dícséri a kurzus gyakorlatias felépítését, ahol természetesen a saját tapasztalataimat is megosztom.

Amennyiben fontos lenne számodra egy szakértői konzultáció, fogalmazd meg kérlek pontosan, milyen problémával állsz szemben, és miben számítanál a segítségemre: