3Dee Technologies Hungary – Sales audit a 3D nyomatás izgalmas piacán

A 3Dee megkeresése egy korábbi élmény, a LABA értékesítési technikák kurzusomat követte. A cégvezető a kurzuson tapasztalt gyakorlati megközelítésem alapján döntötte el, hogy szeretné, ha átnézném, hogyan működik az ő értékesítési rendszerük, és hogyan tudnának még sikeresebbek lenni.

Nem könnyű feladat egy ilyen dinamikusan alakuló piacon, a 3D nyomtatásban helyt állni, és szinte minden nap újat mutatni. A 3Dee csapata Magyarország mellett Ausztriában is a piac meghatározó szereplője. Ha megérkezik az érdeklődő a bemutatótermükbe, azt hiszem minden azonnal érthetővé válik – nagyon klasszul felépített vállalkozás!

A sales audit során feltérképeztem, miként működik a jelenlegi b2b értékesítésük, milyen tényezők erősek, és hol érdemes beavatkozni. Nagyszerű szakmai csapat jött össze a vállalatnál, de még ők is tudnak abban fejlődni, hol találnak könnyebben üzletet. Az általam elkészített prezentáció ennek a részleteit is tartalmazta.

A cégvezető, Klauser Gregor így nyilatkozott a munkámról:

Köszönjük a hatékony tanácsadást! Az audit keretében egy cégre, illetve személyre szabott elemzést kaptunk Balázstól, mellyel éveket nyertünk a piacon. Bármely sales tréningnél hasznosabb volt!