Női Egészségért Alapítvány – Sales-Flow beindítása, mentorálás

Az alapítvány elkötelezetten dolgozik azért, hogy a lehető legszélesebb körben ismertté váljon a hazánkban több mint 200.000 nő mindennapjait megkeserítő betegség, az endometriózis. A megkésett diagnózis a meddőség vezető oka, a női szervek roncsolása mellett pedig más létfontosságú szervet is károsíthat.

Egy ilyen cél automatikusan behúz a munkavégzésbe, és elkötelezetté tesz. Viszont ahogy a legtöbb nonprofit szervezet esetében előfordul, a projektek működtetéséhez támogatókra van szükség, ezért kvázi értékesítési rendszert szükséges felépíteni és működtetni.

A tanácsadói munkám célja új támogatók megszerzése. Sales nyelven az új támogatók gyakorlatilag projekteket vásárolnak, magyarán az alapítvány „projekteket értékesít”. Ebben a szemléletben építettük fel értékesítési rendszert, célcsoportokat alkottunk, a selling point-ok megtalálásával pedig egészen új megjelenésű ajánlatokat készítettünk.

Az alapítvány értékesítési csapatát mentorként támogatom és kísérem, hogy minél jobb eredményt érjenek el. Már az első hónapokban megérkeztek az új támogatók, amely kiemelt siker a sok éves nehéz küzdelem után.